Στο πλευρό της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης βρίσκεται η Avis Ελλάς η οποία στηρίζει την ομάδα χορηγικά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Avis βοηθά την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης ενδυναμώνοντας αλλά και προωθώντας το έργο, την αφοσίωση και την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών για διάκριση σε διεθνείς διοργανώσεις μπάσκετ.  

Με τη βαθιά πεποίθηση ότι ο αθλητισμός  μπορεί και πρέπει να παραμείνει πρωταρχική αξία για τις νεότερες γενιές, οι ευχές της Avis Ελλάς συνοδεύουν και φέτος τους αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης.  

Σε αυτό το πλαίσιο και σε πανηγυρικό κλίμα, η Avis Ελλάς συναντήθηκε με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών λίγο πριν την αναχώρηση των αθλητών για την Ισπανία ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, δίνοντας τις θερμότερες ευχές για την πορεία της ομάδας αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

H Avis Ελλάς εύχεται κάθε επιτυχία στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και τους ευχαριστεί που αποτελούν υπόδειγμα αλλά και πηγή έμπνευσης για τις νεότερες γενιές.