current views are: 1

16 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση19:25

Η «Κωτσόβολος» στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η Κωτσόβολος ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου».

Δημοσίευση 19:25’
αρθρο-newpost

Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η Κωτσόβολος ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου».

Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η Κωτσόβολος ενισχύει την «Κιβωτό του Κόσμου», έναν από τους βασικούς της κοινωνικούς εταίρους, μέσα από δύο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η αρχή έγινε με τη λειτουργία του νέου ξενώνα της «Κιβωτού», στη Χίο. Η «Κιβωτός του Αιγαίου», όπως ονομάστηκε, εξοπλίστηκε με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές από την Κωτσόβολος για να μην στερηθούν τίποτα τα παιδιά που θα φιλοξενούνται στους χώρους της. Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκαν εργαζόμενοι από το κατάστημα της Κωτσόβολος στο νησί, τοπικοί φορείς και φυσικά τα παιδιά, που είδαν ένα όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα. 

Εκπρόσωπος της Ομάδας Εθελοντών της Κωτσόβολος παραδίδει την κάρτα ευχών στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου παρουσία Υπευθύνων του Συλλόγου.

Παράλληλα, η εταιρεία με τη βοήθεια των εργαζομένων της, επανέλαβε και φέτος την περυσινή πρωτοβουλία, «γεμίζοντας μια Κιβωτό με σχολικά». Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Οργάνωσης, παραδόθηκε μισός τόνος σχολικών ειδών από αντιπροσωπεία εθελοντών της Κωτσόβολος, χαρίζοντας για μία ακόμα χρονιά, χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά της Κιβωτού! 

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δύο παράλληλων δράσεων, η Πρεσβυτέρα Σταμάτη Γεωργαντή, Πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου», δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε την προσφορά της Κωτσόβολος σε ηλεκτρικά και σχολικά είδη, η οποία ενίσχυσε για μία ακόμη φορά συνολικά το έργο μας. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και τους εθελοντές της που στέκονται πάντα δίπλα στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, που τόσο μας έχουν ανάγκη!» 

 


σχετικα αρθρα