current views are: 1

23 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:55

Άλλη μια διάκριση για την Coffee Island στα European Coffee Awards

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για τα Coffee Island. 

Δημοσίευση 18:55’
αρθρο-newpost

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για τα Coffee Island. 

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για τα Coffee Island.

Έχουν επιλεγεί στις 10 καλύτερες αλυσίδες καφέ στα European Coffee Awards οι οποίες διαγωνίζονται μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία   για το τον τίτλο «Σημαντικότερη αλυσίδα καφέ στην νότια Ευρώπη». 

Τα European Coffee Awards είναι τα πιο σημαντικά βραβεία της Ευρώπης στον κλάδο του καφέ, διοργανώνονται για έβδομη συνεχή χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Allegra και βραβεύουν τις κορυφαίες εταιρίες και καινοτόμες ιδέες. Η εταιρία Coffee Island είναι υποψήφια στην κατηγορία «Σημαντικότερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη», γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική και τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας και, παράλληλα, ενισχύει την εξωστρέφεια και την επιτυχημένη διείσδυσή της σε νέες αγορές. 

Ο κ. Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Marketing Manager των Coffee Island, δήλωσε σχετικά: «Ανάμεσα στις σημαντικές διακρίσεις της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια, η φετινή μας υποψηφιότητα ξεχωρίζει γιατί η Coffee Island συγκαταλέγεται πλέον στα Ευρωπαϊκής εμβέλειας brands στον χώρο του καφέ. Πάντα στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών των καφεκοπτείων της αλυσίδας μας. Το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή επιβραβεύεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».  


σχετικα αρθρα