current views are: 3

3 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση14:18

Praktiker: Οικονομικές αλλαγές για το σπίτι

Η νέα σεζόν ξεκινά, και τα Praktiker είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το σπίτι σας, με αμέτρητες προτάσεις και ιδέες στο νέο κατάλογο σπιτιού.

Δημοσίευση 14:18’
αρθρο-newpost

Η νέα σεζόν ξεκινά, και τα Praktiker είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το σπίτι σας, με αμέτρητες προτάσεις και ιδέες στο νέο κατάλογο σπιτιού.

Η νέα σεζόν ξεκινά, και τα Praktiker είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το σπίτι σας, με αμέτρητες προτάσεις και ιδέες στο νέο κατάλογο σπιτιού, που είναι διαθέσιμος έως τις 15 Νοεμβρίου!

Στα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.praktiker.gr, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι σας, στις καλύτερες τιμές! Έπιπλα για το καθιστικό, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, οικιακός εξοπλισμός, έξυπνες συνθέσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, όλα τα απαραίτητα για την αποθήκευση και την οργάνωση των χώρων σας, διακοσμητικά που θα δώσουν χρώμα, σας περιμένουν να τα αποκτήσετε και να δώσετε νέα πνοή στο σπίτι σας!

Στα Praktiker, το «homing» θα γίνει η αγαπημένη σας δραστηριότητα, όχι μόνο για την ποικιλία και τις συμφέρουσες τιμές των προϊόντων αλλά και για όλα όσα φροντίζουν να σας προσφέρουν για την ευκολία σας:

* Δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές άνω των 149€

* Υπηρεσία συναρμολόγησης επίπλων από την Praktiker, μόνο με 39€ για 1 ως 3 έπιπλα και με 49 € για 4 ως και 6 έπιπλα

* Οικονομικές λύσεις: επωφεληθείτε από το προνομιακό πρόγραμμα άτοκων δόσεων, με 12 έως 24 δόσεις, από €100 αγορών

* Συμβουλές μετακόμισης και ιδέες διακόσμησης για να διαμορφώσετε το χώρο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Το σπίτι σας θα γίνει το αγαπημένο σας «στέκι» με μια βόλτα στα καταστήματα Praktiker και το www.praktiker.gr!


σχετικα αρθρα