Η Praktiker Hellas, δεν σταματά να καινοτομεί και να εκπλήσσει με νέες δράσεις επικοινωνίας.

Με τη δράση «Σπίτι παντού», που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, για 10 μέρες, ένα ολόκληρο σπίτι μεταφέρθηκε σε ένα φορτηγό Praktiker, το οποίο μετακινούταν συνεχώς σε διαφορετικά κεντρικά σημεία της Αττικής, προτείνοντας στους διερχόμενους μοναδικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι από το νέο κατάλογο σπιτιού Praktiker. Μάλιστα, όσοι τυχεροί συμπλήρωσαν τα ειδικά κουπόνια συμμετείχαν στο διαγωνισμό για μια δωροεπιταγή προϊόντων Praktiker αξίας 500€. 

Παράλληλα, τα Praktiker και για ένα μήνα, κράτησαν συντροφιά στους επιβάτες των συρμών του μετρό, Ελληνικό – Ανθούπολη και Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο, δίνοντάς τους ιδέες για το σπίτι και ενημερώνοντάς τους για τις οικονομικές προσφορές των 14 καταστημάτων Praktiker και του praktiker.gr. 

Τα Praktiker βρίσκονται και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Για 3η συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζουν την DIY τηλεοπτική εκπομπή «Μαστορέματα», με στόχο την ψυχαγωγική εκπαίδευση του κοινού, που αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της εταιρίας. Ξεκινώντας από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 14:10 και κάθε Σάββατο στη νέα τηλεοπτική στέγη της εκπομπής,  στην τηλεόραση του Alpha, θα βλέπουμε ένα νεαρό ζευγάρι, τη Νατάσα και τον Ηλία, που μόλις μετακόμισε σε ένα παλιό σπίτι και αναλαμβάνει να το ανακαινίσει και με τη βοήθεια της Praktiker!