Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, Digital Marketing Agency, προχωρούν στην έναρξη του 6ου κύκλου μαθημάτων του Professional Diploma in Digital Marketing.

Το γεγονός ότι  η αυξημένη ζήτηση έκανε το course double sold out, καθιστά το Professional Diploma in Digital Marketing εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς. Έτσι, 4ος και 5ος κύκλος δίνουν τη θέση τους στον 6ο την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου.

Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση. Το πρόγραμμα, το οποίο διοργανώνεται από τη Socialab με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, έχει εμπλουτιστεί με ένα ακόμη 3ωρο εισαγωγικό μάθημα με τίτλο “Marketing: Bricks and clicks” προκειμένου οι συμμετέχοντες να εισχωρούν πιο ομαλά στο digital part του marketing. Στο συγκεκριμένο course έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 150 στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Vodafone, ΕθνικήΤράπεζα, AlphaBank, Pharmaserve - Lilly, HavasMedia, Colgate – Palmolive, Praktiker, GAPPharmaceuticals, GoldenDeals, Citibank, MSD, TGIFriday’s, RocheMedia - SaturnHellas, LambrakisPress , Lexmark , Piaggio, KPMG, PepsiCo, Samsung, InternetQ, FSDirect, ImperialTobaccoκ.ά. 

To σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Tο Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute. Διαρκεί 33 ώρες και η βασική δομή του είναι η εξής:

  • Marketing: Bricks and clicks
  • Introduction to Digital Marketing 
  • Search Engine Marketing (SEO) 
  • Search Engine Marketing (PPC)
  • Email Marketing 
  • Digital Display Advertising 
  • Social Media Marketing 
  • Mobile Marketing 
  • Analytics 
  • Strategy & Planning 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά το course προσφέρεται με early bird discount 30% για αιτήσεις πλήρως συμπληρωμένες έως 15 Οκτωβρίου στις 17:00.

Professional Diploma in Digital Marketing

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/DigitalMarketing.aspx

Έναρξη Σεμιναρίου:  29 Οκτωβρίου 2014. 

Διάρκεια: 11 τρίωρα μαθήματα (18:00-21:00)

Αιτήσεις Συμμετοχής έως  22 Οκτωβρίου 2014.

Early bird discount 30% έως 15 Οκτωβρίου στις 17:00.

Τόπος Διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα.