current views are: 2

20 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση10:57

Η Nobacco ανοίγει τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δηµόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατµίσµατος στην υγεία.

Δημοσίευση 10:57’
αρθρο-newpost

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δηµόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατµίσµατος στην υγεία.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δηµόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατµίσµατος στην υγεία µε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.µ την Πέµπτη 23 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Radison Blue Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν µε ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενηµέρωσης για τις συνέπειες του ατµίσµατος στην υγεία “Melijanistas” καθώς και το πρώτο ελληνικό σχήµα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνεργασία µε το τµήµα φαρµακευτικής του Πανεπιστηµίου Πατρών “Aquarius Project”.

Η συνεργασία της ΝΟΒΑCCO µε το Πανεπιστήµιο Πατρών είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδοµένα, πιστοποιεί δε την συνεχή δέσµευση της NOBACCO να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εµπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης διακεκριµένοι επιστήµονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχηµείας και φαρµακευτικής χηµείας θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδοµένα γύρω από την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, µέρος µίας ολοκληρωµένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.


σχετικα αρθρα