current views are: 1

29 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση19:41

Η Intersport «έφτασε στα άκρα»

Συνεχίζοντας για 4η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία «Φτάνουμε στα Άκρα», η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS επέλεξε απομακρυσμένα και ακριτικά Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Θράκης για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό.

Δημοσίευση 19:41’
αρθρο-newpost

Συνεχίζοντας για 4η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία «Φτάνουμε στα Άκρα», η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS επέλεξε απομακρυσμένα και ακριτικά Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Θράκης για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό.

Συνεχίζοντας για 4η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία «Φτάνουμε στα Άκρα», η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS επέλεξε απομακρυσμένα και ακριτικά Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Θράκης για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και για να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Φέτος, η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT επισκέφτηκε 25 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου με στόχο, περισσότεροι από 2.500 μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους. Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την κινητή μονάδα συνόδευσαν καταξιωμένοι αθλητές όπως οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Μόρφω Δροσίδου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Γκατσιούδης, η Παραολυμπιονίκης Σεμιχά Ριζάογλου, και ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους. Οι αθλητές αυτοί κατάφεραν να εμπνεύσουν και να μεταφέρουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση, καθώς και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Από το 2011, η INTERSPORT έχει επισκεφτεί συνολικά περισσότερα από 85 Δημοτικά Σχολεία σε Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Κρήτη, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Κέρκυρα, χαρίζοντας χαμόγελα σε 9.500 περίπου μαθητές.

Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.


σχετικα αρθρα