Το IST College, σε μία  ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, βραβεύει την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 τις 3 καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας “Crazy Business Ideas” που διοργάνωσε το Κολλέγιο για 4η συνεχή χρονιά με στόχο να παροτρύνει νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη! O Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.  

Μετά από 5 μήνες διαγωνισμού, 117 “crazy” επιχειρηματικές ιδέες, 6.424 ψήφους & αξιολόγηση από επιτροπή 8 διακεκριμένων επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών, η ημέρα βράβευσης των 3 καλύτερων ιδεών του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas 2014 που διοργάνωσε το IST College για 4η συνεχή χρονιά έφτασε! 

Θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί και σας περιμένουμε την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο. 

Θα παρακολουθήσουμε την παρουσίαση των 6 επικρατέστερων ιδεών του διαγωνισμού, θα αναδείξουμε και θα βραβεύσουμε τους 3 νικητές και θα το γιορτάσουμε με ένα κοκτέιλ!

Είσοδος ελεύθερη!