Στη σειρά προϊόντων Schweppes, κορυφαίων διεθνώς αναψυκτικών που  ανήκουν στο χαρτοφυλάκιό της, εστιάζει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, επενδύοντας ακόμη περισσότερο στην κατηγορία των mixers.

Διαθέσιμα σε 4 διαφορετικές γεύσεις, Bitter Lemon, Ginger Ale, Soda Water και Indian Τonic, τα Schweppes αποτελούν την πιο διευρυμένη προϊοντική πρόταση στην κατηγορία των mixers στην Ελλάδα. Οι δυνατότητες που προσφέρει η σειρά στο mixing, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην προώθηση της κατηγορίας αυτής, αποτελούν τη βάση για την επένδυση από την εταιρία στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας.

Τα αναψυκτικά Schweppes, σύμβολο αυθεντικότητας από το 1783 και κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία τους διεθνώς, έχουν κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Η διαδρομή τους ξεκίνησε όταν ο Jacob Schweppe τελειοποίησε την μέθοδο προσθήκης ανθρακικού ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ανθρακούχων αναψυκτικών. Η καινοτομία του προϊόντος συνεχίστηκε όταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1870, τα Schweppes Tonic Water και Ginger Ale, προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων. Η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι κλασικές γεύσεις του Bitter Lemon, Ginger Ale, Soda Water και Indian Tonic, παραμένουν η πρώτη επιλογή αποτελώντας την καλύτερη πρόταση mixing.

Η σειρά Schweppes ανήκει στην The Coca-Cola Company και βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2012. Σημειώνεται ότι η εταιρία θα διαθέτει τα προϊόντα Tuborg Soda και Tuborg Tonic μέχρι και τις 31/12/2014, οπότε ολοκληρώνεται η συμφωνία συνεργασίας με την Carlsberg, στην οποία ανήκουν τα συγκεκριμένα σήματα.