Θέλετε να στείλετε μια μεγάλη αποστολή, αλλά σας προβληματίζει το κόστος; Θέλετε να αναλάβετε εσείς το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων στον πελάτη σας ή να επιστρέψετε κάτι στον προμηθευτή;

Η ΤΝΤ σηκώνει αυτό το βάρος από τις πλάτες των νέων πελατών προσφέροντάς τους μια δωρεάν αποστολή μέχρι 100 κιλά. Εσείς επιλέγετε τι θα στείλετε δωρεάν. Και φυσικά θα το στείλετε με τον τρόπο που συνηθίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας: γρήγορα και επαγγελματικά.

Για να δείξουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως πού μπορούμε να φτάσουμε, η ΤΝΤ έχει λανσάρει μια εκπληκτική προσφορά: μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2014, οι εταιρείες που δεν είναι ήδη πελάτες της ΤΝΤ μπορούν να στείλουν ένα πακέτο βάρους έως 100 κιλών, δωρεάν μέσα στην Ευρώπη. Μπορείτε να προσφέρετε τώρα αυτό το «δώρο» στον εαυτό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.tnt.com/freetrial/validation/el_gr. Μια ευκαιρία που έχουν ήδη εκμεταλλευθεί πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Τα 5 πιο εντυπωσιακά προϊόντα που έχουν ήδη σταλεί με αυτή την προσφορά:

 1.    ιατρικός εξοπλισμός
 2.    πιάνο
 3.    αγγλική πόρτα αντίκα
 4.    φορτιστής για ηλεκτρικά οχήματα
 5.    μηχανή αεροσκάφους

Η TNΤ επιλέγει στρατηγικά να στραφεί στις μικρομεσαίες εταιρείες, όχι μόνο επειδή διαθέτει πολυετή εμπειρία συνεργασίας με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και επειδή πιστεύει ότι η προσωπική επαφή κάνει τη διαφορά στο μεταφορικό έργο σήμερα . Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι η προσωπική επαφή συμβάλλει στην επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η ουσιαστική γνωριμία και η κατανόηση των αναγκών βοηθούν τους συνεργάτες να αναπτύσσονται. Επίσης, η TNT προσφέρει ευκολία στις διαδικασίες αποστολής και μια εκτεταμένη γνώση αναφορικά με το ποια υπηρεσία είναι αναγκαία για κάθε μεταφορά, από έγγραφα και δέματα, έως παλέτες εμπορευμάτων, ενώ διαθέτει και το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό οδικό και εναέριο δίκτυο για αποστολή εμπορευμάτων και δεμάτων.

Για τους υπάρχοντες πελάτες της ΤΝΤ τρέχει μια ξεχωριστή καμπάνια με έπαθλο ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tnt.com/freetrial/campaign/sweep/el_gr για να μάθετε περισσότερα.

Ο Tex Gunning, CEO της ΤΝΤ λέει: “Γνωρίζουμε όλοι τι θέλουν οι πελάτες μας: μεγαλύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα. Με την καμπάνια αυτή, δείχνουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας και δίνουμε την ευκαιρία σε νέους πελάτες να γνωρίσουν την υπηρεσία μας, τους ανθρώπους μας και τον προσωπικό τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, εντελώς δωρεάν.”