Νέες συνεργασίες της Alpha Bank

Νέες συνεργασίες της Alpha Bank

Νέες συνεργασίες με επιχειρήσεις στον χώρο του πρωτογενούς τομέα που εκτείνεται από την παραγωγή έως τη μεταποίηση και εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων, μέσω των «Ευέλικτων Προγραμμάτων Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας», ανακοίνωσε η Alpha Bank.

Οι νέες συνεργασίες της Alpha Bank αφορούν στις 4 ελληνικές επιχειρήσεις: Δ.Νομικός ΑΒΕΚ. Σιαρκος ΑΕ, Εκκοκιστήρια Βάμβακος, ΠΝ Πέττας ΑΒΕΕ και και E.& D. Kontos SA. Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, το συνεχές ενδιαφέρον της αγοράς για τα Ευέλικτα Προϊόντα Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας, αναμένεται να ενταθεί, καθώς αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρηματοδότηση:

- των αγροτών / παραγωγών, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος παραγωγής το χρονικό διάστημα που πραγματικά το χρειάζονται, - των μεταποιητικών επιχειρήσεων, που συνδέονται με την αγροτική παραγωγή, προκειμένου να εξοφλούν εγκαίρως και απρόσκοπτα τις υποχρεώσεις τους προς τους παραγωγούς / αγρότες,
- των εξαγωγικών επιχειρήσεων, για την προετοιμασία των παραγγελιών προς εξαγωγή, καθώς και τη διασφάλιση της εξαγωγικής τους δράσεως.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο