Η International Life, στο πλαίσιο της συνεχούς  ανάπτυξής της, ενδυναμώνει περαιτέρω τη διοικητική της ομάδα με 2 νέα στελέχη, τα οποία αναλαμβάνουν καίριους τομείς της εταιρείας.

Συγκεκριμένα:

  • Ο κ. Ιωάννης Σίννης αναλαμβάνει General Manager της Bsa, μεσιτικής εταιρείας, μέλους του Ομίλου International Life. Ο κ. Σίννης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Economics & Management του Essen της Γερμανίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις. Προέρχεται από την OVB Group Hellas, στην οποία κατείχε τη θέση του Managing Director, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Sales Director στην OVB Group Hellas και Managing Partner σε franchise καταστήματα της Open24 και EFG Eurobank.
  • O κ. Ιωάννης Μαρκέτος αναλαμβάνει Business Development Manager – General Agents & Brokers. O κ. Μαρκέτος είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πειραιά, Marketing του Bedforshire University και ΜΒΑ του ίδιου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων & του μάρκετινγκ. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στην EFG Eurolife Insurance ως Sales and Channel Development Manager και στην Activa Insurance ως Marketing & Sales Manager.

    
Ο Γενικός Διευθυντής της International Life  κ. Γιάννης Φουρλής, δήλωσε σχετικά: «Στην International Life επενδύουμε συνεχώς στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας με καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς. Τα νέα στελέχη με τις γνώσεις και την εμπειρία τους έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα της International Life και να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή μας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της International Life και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».