Η Amadeus και η Worldpay,  εταιρεία στην επεξεργασία πληρωμών, το risk management και τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, ανακοίνωσαν στο 8o ετήσιο Airline & Travel Payments Summit (ATPS), μια παγκόσμια συμφωνία που θα ενσωματώσει την ευρεία γκάμα υπηρεσιών πληρωμής της Worldpay στο Amadeus Payment Platform (APP).

Οι πελάτες της Amadeus θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερες επιλογές πληρωμής στους ταξιδιώτες, ενισχύοντας κατά συνέπεια την εμπειρία τους, αφού πλέον θα μπορούν να δέχονται περισσότερες πληρωμές σε περισσότερες χώρες και διαφορετικά νομίσματα, μέσα από την ευρεία γκάμα λύσεων πληρωμής της Worldpay.

Με τη διαδικασία εξουσιοδότησης να έχει ενσωματωθεί στη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων και πωλήσεων, το Amadeus Payment Platform διασφαλίζει μια ταχεία και εύκολη διαδικασία πληρωμής σε όλους τους χρήστες του. Επιπλέον, οι βελτιωμένες πληροφορίες συναλλαγών διευκολύνουν την τακτοποίηση πληρωμών.

Το APP προσφέρει επίσης εξατομικευμένες ταξιδιωτικές λειτουργίες που παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών τόσο στους ταξιδιώτες, όσο και στους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Μια μοναδική σύνδεση στο APP εγγυάται πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών πληρωμής, εξορθολογίζοντας την διαδικασία πληρωμής, αφού  απαλείφει ταυτόχρονα την ανάγκη για ενσωμάτωση επιπλέον παρόχων υπηρεσιών πληρωμής.