current views are: 1

21 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση11:16

Απονέμονται τα Βραβεία Εταιρικών Υποθέσεων

Με την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2015 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» κορυφώνεται η δεύτερη διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards.

Δημοσίευση 11:16’
αρθρο-newpost

Με την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2015 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» κορυφώνεται η δεύτερη διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards.

Με την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2015 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» (Πειραιώς 206, Ταύρος, ώρα έναρξης 18.30) κορυφώνεται η δεύτερη διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards.

Τα βραβεία αυτά προκηρύσσονται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξης σε διαρκή βάση όλων όσοι απασχολούνται και δραστηριοποιούνται στο χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου εντοπίζονται, αναδεικνύονται, δημοσιοποιούνται και επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές, εργαλεία και εφαρμογές, οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα.

Στόχος της διοργάνωσης αυτής είναι:

  • Η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών, που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Eπικοινωνίας και Eταιρικών υποθέσεων, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξή τους.
  • Η ανάδειξη της σημασίας του Tομέα των Eταιρικών Υποθέσεων στην σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική και την αξία που αποδίδει σε έναν οργανισμό όταν αποτελεί βασικό τμήμα της ανώτατης διοίκησης και της κύριας επιχειρηματικής στρατηγικής.
  • Η παρουσίαση καινοτόμων πρακτικών, εργαλείων και μεθοδολογιών που αναπτύχθηκαν από στελέχη εταιριών, επαγγελματίες, φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς του χώρου της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων και στη διάδοσή τους ως βέλτιστων πρακτικών που συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας πιο τεχνοκρατικής προσέγγισης του τομέα, κάτι στο οποίο υστερεί μέχρι σήμερα.
  • Η προσέλκυση και συμμετοχή μεγάλου αριθμού διαγωνιζομένων από τον χώρο της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Οι υποψηφιότητες που διαγωνίστηκαν στην εφετινή διοργάνωση αφορούν δράσεις που διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, είτε πλήρως είτε πιλοτικά, μεταξύ Ιανουαρίου 2012 και Δεκεμβρίου 2014 και αξιολογήθηκαν σε δύο στάδια από μία επιτροπή νομιμοποίησης και μία επιτροπή αξιολόγησης, οι οποίες αποτελούνται από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους φορέων που κατέχουν εξ’ αντικειµένου την επιστηµονική γνώση θεµάτων που άπτονται των Εταιρικών Υποθέσεων. Οι διακρίσεις αφορούν οκτώ βραβεία Προγραµµάτων/∆ράσεων, ειδικό βραβείο για το πρόγραµµα/δράση µε την καλύτερη χρήση δεικτών, µετρήσεων και αξιολόγησης και ειδικό βραβείο «Καινοτοµίας στην επικοινωνία».


σχετικα αρθρα