current views are: 1

29 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση12:47

Πρωτιές για τις περιβαλλοντικές πρακτικές του OTE και της Cosmote

Με σημαντικές πρωτιές στον διαγωνισμό Environmental Awards 2015, έκλεισε ακόμη μια χρονιά για τον ΟΤΕ και την COSMOTE. 

Δημοσίευση 12:47’
αρθρο-newpost

Με σημαντικές πρωτιές στον διαγωνισμό Environmental Awards 2015, έκλεισε ακόμη μια χρονιά για τον ΟΤΕ και την COSMOTE. 

Με σημαντικές πρωτιές στον διαγωνισμό Environmental Awards 2015, έκλεισε ακόμη μια χρονιά για τον ΟΤΕ και την COSMOTE

Ξεχωρίζοντας σταθερά για τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους για με την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, οι δύο εταιρείες βραβεύτηκαν με Grand Award, που τις κατέταξε και ανάμεσα στους Μεγάλους Νικητές του θεσμού. 

Με 2 Gold βραβεία στην κατηγορία Climate Protection, ο ΟΤΕ και η COSMOTE διακρίθηκαν για τις επιτυχημένες πρακτικές τους που αφορούν την αποτύπωση, παρακολούθηση και μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από τη λειτουργία τους. Οι αξιοσημείωτες επιδόσεις τους για την ευαισθητοποίηση πελατών και κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, έφεραν ακόμη 1 Gold βραβείο στην κατηγορία Environmental CSR. 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο δράσεων, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην αειφόρο ανάπτυξη με τη μικρότερη δυνατή επίπτωση στο περιβάλλον από τη λειτουργία τους. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: http://www.ote-cosmote-cr2013.gr. 

Ο θεσμός των βραβείων Environmental Awards διεξάγεται για τρίτη χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Plant Management, και απευθύνεται σε εταιρείες, που έχουν να επιδείξουν βέλτιστες πρακτικές και εξαιρετικές επιδόσεις, σε τομείς όπως η προστασία του Περιβάλλοντος και η αειφορία. Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενώ παράλληλα έχουν την υποστήριξη από τη ΔΕΠΑ, το FISIKON και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 


σχετικα αρθρα