Το Praktiker Θεσσαλονίκης, ένα από τα κορυφαία καταστήματα της Praktiker στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 1995 και μέσα σε 20 χρόνια αναδείχθηκε σε σημαντικό one-stop-shop, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα σε ένα μόνο κατάστημα, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα μοντέρνων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για το σύγχρονο σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο! 

Από τις 12 Φεβρουαρίου και για 14 συνολικά ημέρες το κατάστημα γιορτάζει με όλη την πόλη ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, μέσα από: 

  • διαγωνισμό με πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα αυτοκίνητο Ford Fiesta!
  • ειδικές τιμές προϊόντων 
  • δωρεάν μεταφορά προϊόντων για όλες τις αγορές σε ακτίνα 15 χλμ από το κατάστημα
  • εδέσματα και happenings για όλους τους επισκέπτες του καταστήματος τις ημέρες του εορτασμού

Παράλληλα, στο κατάστημα θα πραγματοποιηθεί ειδική γιορτή για τους εργαζόμενους, στους οποίους στηρίζεται η επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο διευθυντής του καταστήματος της Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Ιωαννίδης δήλωσε: «Αυτά τα 20 χρόνια παρουσίας μας στην πόλη οφείλονται στην αμέριστη ομαδική μας εργασία και τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι πελάτες μας από τις γύρω περιοχές. Διαρκής στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές, διατηρώντας τη σχέση με τους συναδέλφους μας δυνατή. 20 Χρόνια μαζί και συνεχίζουμε!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Praktiker Θεσσαλονίκης: 

  • Είναι το 5ο κατάστημα της Praktiker Hellas και το 2ο στην περιφέρεια
  • Το 2007, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, ξεκίνησε αμέσως την επαναλειτουργία του μέσω ενός μικρότερου καταστήματος, εξυπηρετώντας προσωρινά το κοινό, χάρη στη συνεισφορά όλων
  • Το 2008 ανακαινίστηκε πλήρως κι έκτοτε υποδέχεται τους καταναλωτές σε ένα ολοκαίνουριο κτήριο, 10.000 m² με 590 θέσεις parking
  • Σήμερα το κατάστημα απασχολεί 130 εργαζομένους 
TAGS