current views are: 1

2 Απριλίου 2015
Δημοσίευση16:08

Τρία βραβεία για τα Public στα Sales Excellence awards 2015

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. 

Δημοσίευση 16:08’
αρθρο-newpost

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. 

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Public κέρδισαν το βραβείο Silver  για την Αύξηση Πωλήσεων βραβείο, το βραβείο Bronze για την Παραγωγικότητα και απόδοση και το βραβείο Bronze για την Εξυπηρέτηση πελατών! 

Τα Public κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων, παρουσιάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά το 2014 τα καταστήματα Public σημείωσαν αύξηση 23% του τζίρου και αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 27% ενώ, απέσπασαν το Bronze βραβείο στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση. 

Επιπλέον, το πάθος μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο ειδικών αιτημάτων με ευελιξία στις διαδικασίες, προσαρμοστικότητα και συνέπεια χάρισαν στα Public το βραβείο Bronze στην κατηγορία Εξυπηρέτηση πελατών

Επίσης, οι μοναδικές υπηρεσίες μας όπως η γκάμα υπηρεσιών Safety Net για επέκταση εγγύησης, οι υπηρεσίες Authorized Service από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα, η υπηρεσία ανταλλαγής used gaming και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, είναι μόνο μερικά από όσα συμβάλλουν σε αυτό που ονομάζουμε Εμπειρία Public!

Όπως δήλωσε ο Θανάσης Δόσης, Διευθυντής Δικτύου- Πωλήσεων Ελλάδος: «Τα 3 βραβεία στον θεσμό Sales Excellence awards 2014, επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας βέλτιστη εξυπηρέτηση και αυτή τη χρονιά. Καθημερινός μας στόχος είναι οι πελάτες κάθε φορά που μας επισκέπτονται να απολαμβάνουν  μια μοναδική αγοραστική εμπειρία και να φεύγουν ευχαριστημένοι έχοντας ανακαλύψει προσφορές, ευκαιρίες και τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε 500.000 επώνυμα προϊόντα». 


σχετικα αρθρα