Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, σας περιμένουμε μαζί με τον Ρυθμό 94,9 στο ανανεωμένο, σύγχρονο χώρο του Εστιατορίου και του ΙΚΕΑ CAFÉ στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, για να περάσουμε μικροί και μεγάλοι ένα υπέροχο μεσημέρι.

Οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ρυθμού 94,9, Κατερίνα Ζαρίφη και Ευθύμης Ζησάκης, θα εκπέμπουν ζωντανά από το χώρο του εστιατορίου, από τις 12.00 μέχρι τις 16.00. 

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε με παιχνίδια, εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους!  

Στο ανανεωμένο εστιατόριο στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, όλοι μπορούν να απολαύσουν νόστιμα πιάτα, στο περιβάλλον που τους ταιριάζει ανάλογα με τη διάθεσή και τις ανάγκες τους.

Ο χώρος είναι ενιαίος με μικρά, χαμηλά χωρίσματα, που δεν εμποδίζουν τη γενική θέα και επιτρέπουν στο φυσικό φως να περάσει στο χώρο. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί χώρος ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Εκεί υπάρχει ένας μικρός «παιδότοπος», παιδικά καρεκλάκια καθώς και παροχές για το ζέσταμα φαγητού. Για όσους επιθυμούν να «τσιμπήσουν» κάτι γρήγορα, υπάρχουν ψηλά τραπέζια και σκαμπό, ενώ όσοι αποφασίσουν να χαλαρώσουν, μπορούν να το κάνουν στο χώρο με τους άνετους καναπέδες, διαβάζοντας την εφημερίδα τους. Ακόμα, όσοι θελήσουν μπορούν να «συνδεθούν» με το δωρεάν wi-fi που υπάρχει στο χώρο αλλά και να φορτίσουν τις συσκευές τους στις θέσεις που έχουν δημιουργηθεί στις ειδικές γωνιές του εστιατορίου.

Δεν ανανεώθηκε όμως μόνο το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, αλλά και το ΙΚΕΑ CAFÉ, στην είσοδο του καταστήματος όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει φρέσκο καφέ, με πιστοποίηση UTZ, από έμπειρο προσωπικό, διάφορες λιχουδιές ή παγωτό, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον ΙΚΕΑ.