Η Nespesso υποδέχθηκε το καλοκαίρι με μία γιορτή όλων των αισθήσεων αφιερωμένη στο Nespresso Freddo. Τα μέλη του Nespresso Club, αλλά και το κοινό είχαν την ευκαιρία να γευθούν τις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες στην παγωμένη εκδοχή τους.

To Σάββατο 13 Ιουνίου στη Boutique Κηφισιάς, εξειδικευμένοι baristi προσέφεραν freddo cappuccino και freddo espresso σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με αγαπημένη μουσική. Το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει πόσο εύκολα μπορεί να ετοιμάσει κανείς εξαιρετικό freddo στο σπίτι με εξαιρετικής ποιότητας καφέ και εύχρηστες μηχανές υψηλής πίεσης. Σε μία απόλυτα δροσιστική  εμπειρία, το κοινό ταξίδεψε νοητά σε καλοκαιρινούς προορισμούς με οδηγό τον αγαπημένο του παγωμένο καφέ. Γιατί Nespresso Freddo σημαίνει καλοκαίρι.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ημερών Καφεγνωσίας, τα μέλη του Nespresso Club προσκλήθηκαν να απολαύσουν παγωμένο freddo cappuccino ή freddo espresso στη Nespresso Boutique Κηφισιάς και να δημιουργήσουν ξεχωριστές συνταγές, έχοντας ως βάση τις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες.

Οι λάτρεις του καφέ μυήθηκαν στα μυστικά του τέλειου freddo και πειραματίστηκαν με γεύσεις και αρώματα, όπως βανίλια, γάλα αμυγδάλου, σοκολάτα και cranberries, δημιουργώντας συνταγές Nespresso Freddo «with a twist». Μία γιορτή δημιουργίας και γευσιγνωσίας, με επίκεντρο την παγωμένη εκδοχή των Εκλεκτών Ποικιλιών. 

Οι ημέρες Kαφεγνωσίας της Nespresso αποτελούν πλέον αγαπημένη συνήθεια των μελών του Nespresso Club, μέσα από την οποία μοιράζονται το πάθος τους για τον καφέ και ανταλλάσσουν μυστικά και ιδέες για την καθημερινή τους απόλαυση.

Περισσότερες πληροφορίες για τέλειο freddo με ένα κλικ στο www.nespresso.com/freddo και για όλον τον κόσμο της Nespresso στο www.nespresso.com.