Τη προηγούμενη 50ετια το σταθερό τηλέφωνο ταλαιπώρησε αφάνταστα τα νοικοκυριά της υφηλίου. 

Σίγουρα αποτέλεσε μια μεγάλη εφεύρεση, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, προκάλεσε όμως πολλά που σήμερα ξεχάστηκαν με τον αφανισμό του. Άνθρωποι μπλέχτηκαν στο 10μετρο καλώδιο που είχε βάλει η μητέρα για να το κάνει ασύρματο και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Άλλοι έχασαν ραντεβού, προσωπικά και επαγγελματικά. Άλλοι τον έρωτα της ζωής τους επειδή δεν είχαν χαρτί και στυλό για ανταλλαγή τηλεφώνων. Στο 2015 το τηλέφωνο καταχωνιάστηκε σε γωνίες, μπήκε σε μουσεία, έγινε κειμήλιο

Παρόλα αυτα υπάρχουν 5 μοναδικοί λόγοι που ακόμα μπορεί να σου χρησιμεύσει

Πάμε να τους δούμε: 

1. Άλλαξε η ώρα και συ θες να ακούσεις “τον επόμενο τόνο”. Δεν είσαι κανένας τυχαίος, ξέρεις πως απο ‘κει κοστίζει αλλά κοστίζει λιγότερο. Επιπλέον αυτή η αυτοματοποιημένη γλυκιά φωνούλα σου θυμίζει τη παιδική σου ηλικία. 

2. Η γιαγιά ξέχασε το μάτι της κουζίνας και τα γιουβαρλάκια ψήνονται στον πάνω όροφο. Καλείς Πυροσβεστική 199. Όμορφα και σχετικά γρήγορα εφόσον βρεις το καταχωνιασμένο αναλογικό σου εργαλείο. 

3. O κανακάρης είναι στα ξένα και συ αγόρασες χιλιάδες λεπτά ομιλίας για να μαθαίνεις κάθε του βήμα. Αρπάζεις το ασύρματο και το ζείτε παρέα απ’τη φοιτητική του εστία. 

4. Καλείς το 11888. Τρομάζουμε στην ιδέα, μια Google είναι εκεί και σε περιμένει. Παρόλα αυτα το κάνεις. 

5. Έχεις φτάσει τόσο χαμηλά που θες να καλέσεις σε πρωινάδικο για το δωρεάν σετ σερβίτσιων. Σε τέτοιες περιπτώσεις κατάντιας απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε συσκευή τεχνολογίας. 

Για όλα τα υπόλοιπα που περιβάλλουν τη καθημερινή σου ζωή απλά δεν χρησιμοποιείς τηλέφωνο. Πόσο μάλλον για delivery. 

Γιατί: 

Δεν θες καταλόγους στα συρτάρια,
Δεν θες χαμένο χρόνο για αναζήτηση καταστήματος
Δεν θες αναμονή και πολύ κουβέντα. Πόσο μάλλον όταν η κουβεντά γίνεται με τη παρέα στο σπίτι. 

Μπαίνεις e-FOOD.gr, σορτάρεις, βρίσκεις και παραγγέλνεις στο λεπτό. Νόστιμα κι ωραία!