ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Όχι» από το 57% των Φινλανδών σε νέα χρηματοδότηση στην Ελλάδα

Δημοσίευση 17 Ιουλίου 2015, 16:42 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2015, 16:42
«Όχι» από το 57% των Φινλανδών σε νέα χρηματοδότηση στην Ελλάδα
Facebook Twitter Whatsapp

Μόνο το ένα τέταρτο (26%) των Φινλανδών υποστηρίζει το σχέδιο ενός νέου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας, το οποίο ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο της σκανδιναβικής χώρας, έδειξε μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόνο το ένα τέταρτο (26%) των Φινλανδών υποστηρίζει το σχέδιο ενός νέου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας, το οποίο ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο της σκανδιναβικής χώρας, έδειξε μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η πλειοψηφία (57%) των ερωτηθέντων αντιτάσσεται σ' ένα τρίτο πρόγραμμα ευρωπαϊκής αρωγής για την Αθήνα, σύμφωνα μ' αυτή τη δημοσκόπηση, η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον όμιλο περιφερειακών μέσων ενημέρωσης Lannenmedia και πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Taloustutkimus. Το 17% των ερωτηθέντων δεν απάντησε στη δημοσκόπηση.

Τα αποτελέσματα δείχνουν μεγάλη διάσταση με την πλειοψηφία των φινλανδών βουλευτών, που έδωσε χθες Πέμπτη το πράσινο φως στη φινλανδική κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση αυτής της βοήθειας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ερωτήθηκαν τηλεφωνικά και μέσω του Διαδικτύου 1.003 πρόσωπα. Το περιθώριο σφάλματος είναι 2,5%.