Θέλετε να μειώσετε τις απώλειες τζίρου στην επιχείρησή σας ειδικά τώρα που υπάρχουν περιορισμοί στη διακίνηση μετρητών, αλλά και να βελτιώσετε γενικά τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας; Είτε έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα, απλά, POS τερματικό για συναλλαγές με κάρτες, με την αξιοπιστία της Cardlink.

Οι περιορισμοί στη διακίνηση μετρητών μπορούν να επηρεάσουν μία επιχείρηση, αν δεν διαθέτει POS τερματικό, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτες. Η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών με χρήση καρτών αποτελεί την πιο απλή κι ευέλικτη λύση για τους επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες, αφού τους λύνει τα χέρια άμεσα.

Για το λόγο αυτό, η Cardlink, που λειτουργεί και υποστηρίζει το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών POS για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα σήμερα, απλοποιεί τη διαδικασία απόκτησης τερματικού και την κάνει τόσο ευέλικτη, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή ελεύθερου επαγγελματία.

Χωρίς να προαπαιτείται η φυσική παρουσία σε τράπεζα, η Cardlink δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να προμηθευτεί POS τερματικό μόνο με 5 απλά βήματα. Μοναδική προϋπόθεση είναι ο λογαριασμός επιχείρησης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες!

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cardlink.gr/Pos4all

  2. Επιλέξτε Τράπεζα και υπάρχοντα τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ)

  3. Επιλέξτε τύπο τερματικού (νέο ή ανακατασκευασμένο)

  4. Συμπληρώστε online αίτηση για Σύμβαση Αποδοχής Συναλλαγών/Απόκτησης Τερματικού

  5. Επιλέξτε τρόπο πληρωμής (μέσω κάρτας, μέσω web banking, με αντικαταβολή)

Η αποστολή του τερματικού POS4all by Cardlink γίνεται με courier και η εγκατάστασή του γίνεται με απλές οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Τα POS4all by Cardlink περιλαμβάνουν καινούρια ενσύρματα ή ασύρματα τερματικά, αλλά και ανακατασκευασμένα ασύρματα τερματικά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογών στον επιχειρηματία ή τον ελεύθερο επαγγελματία, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Για να τα αποκτήσετε, μπορείτε να προχωρήσετε είτε σε αγορά είτε σε ετήσια μίσθωση τερματικού, ανάλογα με τον τύπο που επιλέξετε.

Με το κύρος της Cardlink

H Cardlink, με την εγγύηση του ομίλου Quest και περισσότερα από 80.000 τερματικά POS στην Ελλάδα, διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και την εμπειρία, ώστε να διασφαλίσει το καλύτερο επίπεδο υποστήριξης και τεχνικής εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων. Με το POS4all by Cardlink, η εταιρία επιταχύνει αισθητά της διαδικασία απόκτησης τερματικού για συναλλαγές με κάρτες και μειώνει της σχετική γραφειοκρατία, ώστε να συμβάλει στην ταχύτερη επέκταση των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα.

Με το POS4all οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους και να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που στο μέλλον θα διαμορφώσουν το φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Και όλα αυτά, με την εγγύηση και το κύρος της Cardlink που επί σειρά ετών αποτελεί έμπιστο συνεργάτη τραπεζών και επιχειρήσεων στην διαχείριση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Για να κινηθείτε εύκολα και γρήγορα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα cardlink.gr/Pos4all ή καλέστε στο 8011100767.