Το Classfund είναι μια mobile και web εφαρμογή, η οποία φέρνει σε άμεση επαφή start ups, αλλά και υφιστάμενες επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση, με φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Στόχος της είναι η τοποθέτηση των χρημάτων τους σε αυτές, με αντάλλαγμα την απόκτηση εταιρικών μεριδίων, τα οποία στο μέλλον μπορεί να τους αποφέρουν κέρδη.

Η πλατφόρμα βραβεύθηκε για την καινοτομία της στον 5ο  Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Η Εθνική μέσω του Διαγωνισμού, μια δράση του προγράμματος NBG Business Seeds, στηρίζει έμπρακτα και με μεγάλη επιτυχία την επιχειρηματικότητα και τους νέους ανθρώπους  τα τελευταία πέντε χρόνια. Παρέχει κατάλληλη καθοδήγηση, υποδομές, αλλά και χρηματικά έπαθλα που βοηθούν τα πρώτα βήματα των επιχειρηματιών.

Ο 6ος Διαγωνισμός  Καινοτομίας και Τεχνολογίας «τρέχει» και όσοι ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν μια πρωτότυπη ιδέα τους ή ένα επιχειρηματικό τους σχέδιο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15.00.

«Δεν υπάρχει κάποια χρυσή συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να θεωρείται η ιδέα του ξεχωριστή. Όλες είναι σημαντικές, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να απαντούν σε κάποια ανάγκη» δηλώνει η δημιουργός της πλατφόρμας Ρόζα - Μαρίνα Μέλλου.