«Φτάνουμε στα Άκρα» είναι ο τίτλος του ιδιαίτερα επιτυχημένου προγράμματος που οργανώνει η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS και το οποίο φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης!

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε μαθητές απομακρυσμένων Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας και να τους ενημερώσει για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.  

Φέτος το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται μέσω της ειδικής κινητής μονάδας της INTERSPORT, θα επισκεφτεί 27 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία στους Νομούς Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας, προκειμένου να παραδώσει σε περίπου 3.000 μαθητές, αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκησή τους και τη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τα τεράστια οφέλη του αθλητισμού και της σωστής, ισορροπημένης διατροφής έχουν αναλάβει, όπως κάθε χρόνο, αθλητές-μέλη τοπικών Συλλόγων, που συνοδεύουν την κινητή μονάδα. Πρόκειται για μια πολύτιμη προσφορά από εκείνους που είναι οι πλέον κατάλληλοι να εμπνεύσουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η πρωτοβουλία «Φτάνουμε στα Άκρα» έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο της αποστολής της INTERSPORT να φέρει τον αθλητισμό κοντά στους ανθρώπους και κατ’ επέκταση να μεταλαμπαδεύσει στα μικρά παιδιά τις αξίες του αθλητισμού και να τους ανοίξει δρόμους πρόσβασης σε αυτόν. 
Από το 2011 η INTERSPORT έχει επισκεφτεί, συνολικά, περισσότερα από 110 Δημοτικά Σχολεία σε Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Κρήτη, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Έβρο, προσφέροντας χαρά σε 12.000 περίπου μαθητές!