Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικού φαρμακείου (online φαρμακείο) είναι πια γεγονός. Η Σοφία και η Κάκια, δύο αδελφές με πολλά κοινά όπως τα εξωτικά ταξίδια, η αγάπη για την θάλασσα και την γυμναστική, την ομοιοπαθητική και την όμορφη ζωή. δημιούργησαν το Arnica.gr.

Η Σοφία, φαρμακοποιός με δική της επιχείρηση από το 2006, δεινή σέρφερ, λάτρης των ακραίων σπορ και της υγιεινής διατροφής και η Κάκια ειδική στην ομορφιά και το ευ ζείν, beauty editor σε ελληνικά περιοδικά. 

Στο Arnica.gr οι κόσμοι τους ενώνονται και στις ηλεκτρονικές του σελίδες, θα μάθουμε μαζί τους, νέους τρόπους για να φαινόμαστε, να αισθανόμαστε και ως αποτέλεσμα να ζούμε καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα οι αγορές σας θα πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα, με απόλυτη ασφάλεια και σε τιμές πλήρως ανταγωνιστικές.

Ένα εποχιακό πρόβλημα  που βασανίζει πολύ κόσμο είναι η τριχόπτωση.

Η τριχόπτωση είναι κάτι σαν τις ημικρανίες. Κανείς δεν ξέρει σε τι ΑΚΡΙΒΩΣ οφείλεται και σχεδόν όλοι κάποια στιγμή την βιώνουν. Κατά περίπτωση τα αίτια διαφέρουν όσο το άσπρο με το μαύρο. Στενοχώριες, σοκ, άγχος, ορμονικά προβλήματα, θηλασμός και εγκυμοσύνη, φτωχή διατροφή, λήψη φαρμάκων, ασθένειες, επιθετικές αισθητικές τεχνικές (ισιωτική, περμανάντ κ.τ.λ) είναι λίγα από τα καταγεγραμμένα αίτια της αυξημένης απώλειας των μαλλιών που όταν από εποχική γίνεται μόνιμη, καταλήγει σε αραίωση του τριχωτού ή στην λεγόμενη φαλάκρα.

Οι περισσότεροι, ευτυχώς, ταλαιπωρούμαστε από την εποχική τριχόπτωση, την οποία καλό θα ήταν να την αναχαιτίζουμε στο αρχικό της στάδιο. Για τα άτονα μαλλιά που μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας απαιτητικής καθημερινότητας και την εποχική τριχόπτωση,  δράστε άμεσα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσετε με κάποιο συμπληρώματα διατροφής, καθώς αυτά δρουν πιο ολιστικά και πιο γρήγορα. Κυστίνη, μεθειονίνη, σελήνιο, ψευδάργυρος, χαλκός, κερατίνη, σίδηρο και κολλαγόνο, όλα συστατικά που βοηθούν στο σχηματισμό αλλά και τη διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών, είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές και ειδικά για τα μαλλιά σχεδιασμένες φόρμουλες.

Συνεχίζοντας, η αμέσως επόμενη κίνηση για την αναχαίτηση της τριχόπτωσης, είναι μια τοπική θεραπεία με αμπούλες. Αυτή, για να πετύχει χρειάζεται υπομονή και επιμονή, αφού τα περισσότερα σκευάσματα χρειάζονται τουλάχιστον 3 μήνες εντατικής εφαρμογής για να έχουν αποτέλεσμα. 

Τέλος, ένα εξειδικευμένο σαμπουάν, συμπληρώνει το οπλοστάσιο κατά της τριχόπτωσης με την έννοια ότι δεν θα επιβαρύνει με άχρηστες ή επιβλαβείς ουσίες το τριχωτό, χαρίζοντας ταυτόχρονα επιπλέον σώμα στα μαλλιά.

Τέλος, η Σοφία και εγώ προσωπικά, φροντίσαμε η γκάμα των προϊόντων που διαθέτονται στο Arnica.gr, να ανταποκρίνεται στις προσωπικές μας απαιτήσεις ως καταναλώτριες, με κύριο γνώμονα τη σχέση εμπιστοσύνης που πιστεύουμε ότι ταιριάζει μεταξύ μας.