current views are: 3

30 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση14:00

Παράταση για την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ

Παρατείνεται έως και τις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι η σημερινή. 

Δημοσίευση 14:00’
αρθρο-newpost

Παρατείνεται έως και τις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι η σημερινή. 

Παρατείνεται έως και τις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι η σημερινή. 

Η προθεσμία καταβολής του φόρου, που τυχόν προκύπτει, από τις ανωτέρω δηλώσεις παρατείνεται επίσης μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου.

Στην περίπτωση που επιλεγεί η καταβολή του οφειλόμενου χρεωστικού υπολοίπου να γίνει σε δόσεις η ανωτέρω ημερομηνία είναι καταληκτική μόνο για την πρώτη δόση.

Η υποβολή των δηλώσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet.

Η ανακοίνωση για την παράταση υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ:

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων παρατείνεται μέχρι και τις 06.11.2015 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι η 30.10.2015. Η προθεσμία καταβολής του φόρου, που τυχόν προκύπτει, από τις ανωτέρω δηλώσεις παρατείνεται μέχρι και τις 06.11.2015. Στην περίπτωση που επιλεγεί η καταβολή του οφειλόμενου χρεωστικού υπολοίπου να γίνει σε δόσεις η ανωτέρω ημερομηνία είναι καταληκτική μόνο για την πρώτη δόση. Η υποβολή των δηλώσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet.

 


σχετικα αρθρα