Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την εμφανίζουν αφερέγγυα η Attica Bank, προσθέτοντας σε ανακοίνωσή της ότι θα προχωρήσει με επιτυχία στη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
 
Τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για δήθεν αφερεγγυότητα της Attica Bank και, συνεπώς, θέση της σε καθεστώς εκκαθάρισης με δημιουργία good bank και bad bank, είναι παντελώς αναληθή και παραπλανητικά.
 

Η Attica Bank θα προχωρήσει με επιτυχία στη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησής της, με τη στήριξη του βασικού της μετόχου που είναι το ΤΣΜΕΔΕ/ΕΤΑΑ και που θα συνεχίσει να κατέχει και στο μέλλον το πακέτο των μετοχών της, αλλά και με την πιθανή συμμετοχή και νέων ιδιωτών επενδυτών με τους οποίους βρίσκεται σε στάδιο συνεννοήσεων, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τελικώς δε, εάν και εφόσον απομείνει υπόλοιπο ποσό της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου για κάλυψη, με τον πρόσφατο νόμο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, θα δικαιούται, όπως και οι λοιπές τράπεζες, να καλέσει και αυτή το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης (ΤΧΣ) για τη συμμετοχή του, αναφέρει η Attica Bank.