Πυρά κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης που την κατηγόρησε για έλλειψη προτάσεων. 

«Ακούμε πολλή κριτική για το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το προσφυγικό, αλλά πρόταση από την αντιπολίτευση δεν ακούμε καμία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για ακόμη μία φορά εξάλλου απηύθυνε το ερώτημα προς την αντιπολίτευση «τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια με τη λίστα Λαγκάρντ» και υποστήριξε πως «καλούμαστε εμείς να απολογηθούμε επειδή «καθυστερήσαμε» τρεις εβδομάδες για την ταυτοποίηση των ονομάτων της λίστας Μπόργιανς, όταν οι προηγούμενοι έκαναν τρία χρόνια για να ταυτοποιήσουν το πρώτο όνομα της λίστας Λαγκάρντ».

Ο κ. Αλεξιάδης κατέθεσε και στοιχεία σχετικά με τα πρόστιμα του ΕΣΡ και τους φόρους τηλεοπτικών διαφημίσεων μετά το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε και την αντίδραση που υπήρξε από την Ένωση των τηλεοπτικών σταθμών της Αθήνας.

Όπως είπε ο ίδιος από τα πρόστιμα του ΕΣΡ των 7 εκατ. ευρώ, τα 4,8 εκατ. ευρώ αφορούν τους σταθμούς της Αττικής, ενώ όσον αφορά στους οφειλόμενους φόρους τηλεοπτικών διαφημίσεων στο σύνολο της Αττικής φτάνουν τα 18 εκατ. ευρώ όταν σε όλη την υπόλοιπη χώρα το ποσό ανέρχεται σε 181.000 ευρώ.