Τα συστατικά ενός επιτυχημένου τραπεζιού, όπως επιβάλλεται να είναι αυτό της Τσικνοπέμπτης, εντός ή εκτός σπιτιού, είναι καλή παρέα, φαγητό και φυσικά καλό κρασί.

Για όσους αναζητούν το ιδανικό, υψηλής ποιότητας αλλά και οικονομικό κρασί για να συνοδεύσουν γευστικά το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης με τις ιδιαίτερες ψητές λιχουδιές του -αλλά και κάθε τραπέζι, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., προτείνει ΑΛΛΟΤΙΝΟ.

Τα ανήσυχα πνεύματα που θα περάσουν την Τσικνοπέμπτη εκτός σπιτιού μπορούν να το απολαύσουν σε επιλεγμένα παρεΐστικα στέκια ενώ, για όσους μείνουν σπίτι, το αγαπημένο ΑΛΛΟΤΙΝΟ βρίσκεται σε πολύ οικονομικές τιμές, στις αλυσίδες super market Carrefour Μαρινόπουλος και Σκλαβενίτης.

Η σειρά, κυκλοφορεί σε 4 είδη: Λευκό, Ροζέ, Ερυθρό Ξηρό και Ερυθρό Ημίγλυκο, καλύπτοντας όλα τα γευστικά γούστα, με το Ερυθρό ΑΛΛΟΤΙΝΟ  να έχει την τιμητική του -χάρη στο μενού των ημερών.  Με το έντονο, πορφυρό του χρώμα και την γεμάτη αρώματα γεύση του θα συνοδεύσει υπέροχα κάθε πιάτο κρεατικών.  

Η σειρά κρασιών «Αλλοτινό» αποτελείται από εμφιαλωμένα και υπογεγραμμένα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρείας παραγωγής οίνου, με υψηλή ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές,  σε τιμή τόσο προσιτή όσο του ανώνυμου κρασιού.

Τα κρασιά προέρχονται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες Σαββατιανό, Ροδίτης και Αγιωργίτικο που έχουν οινοποιηθεί με φροντίδα και μεράκι στο μεγαλύτερο Οινοποιείο της Ελλάδας, στην Ριτσώνα Βοιωτίας, και έχουν εμφιαλωθεί στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις της «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων», στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μάθετε περισσότερα στο www.greek-wine-cellars.com