current views are: 10

3 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση10:39

DYO FORUM 2016: Μεγάλο ενδιαφέρον για βιομηχανία και συμμετέχοντες

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το ενδιαφέρον της βιομηχανίας υγείας, διατροφής και ομορφιάς για το DYO FORUM που διοργανώνει ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ σε συνεργασία με 14 επιστημονικές εταιρείες, στο Metropolitan Expo στις 16 – 17 Απριλίου 2016, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δημοσίευση 10:39’

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το ενδιαφέρον της βιομηχανίας υγείας, διατροφής και ομορφιάς για το DYO FORUM που διοργανώνει ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ σε συνεργασία με 14 επιστημονικές εταιρείες, στο Metropolitan Expo στις 16 – 17 Απριλίου 2016, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το ενδιαφέρον της βιομηχανίας υγείας, διατροφής και ομορφιάς για το DYO FORUM που διοργανώνει ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ σε συνεργασία με 14 επιστημονικές εταιρείες, στο Metropolitan Expo στις 16 – 17 Απριλίου 2016, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση που ενώνει απόλυτα διαδραστικά τις ιατρικές επιστημονικές εταιρείες με την βιομηχανία των κλάδων υγείας, διατροφής και ομορφιάς και που σκοπό έχει την ενημέρωση σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας συγκεντρώνει ήδη μεγάλο αριθμό εκθεσιακών συμμετοχών. 

Ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου ΖΙΤΑ κύριος Γεράσιμος Κουλουμπής μας ενημερώνει:

–     Τι ανταποδοτικό όφελος θα έχει μια εταιρεία του κλάδου για να συμμετάσχει εκθεσιακά στο DYO FORUM;  

Η μαζική συμμετοχή 5000 γιατρών και 3000 φαρμακοποιών στο DYO Forum και στις 14 επιστημονικές ημερίδες αποτελούν μια τεράστια ευκαιρία έγκυρης ενημέρωσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ενός εκθέτη. Επιπλέον στα ανταγωνιστικά πακέτα που έχουμε δημιουργήσει, αναλόγως των προϋπολογισμών των εταιρειών, προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης τους κατά τη διάρκεια του διημέρου. Είμαστε βέβαιοι πως ο κάθε εκθέτης ξεχωριστά θα επωφεληθεί με την προβολή του στο DYO Forum ιδιαίτερα αποτελεσματικά, αφού θα έχει την ευκαιρία της ενημέρωσης στοχευμένου target group δυνητικών πελατών.                 

–    Πόσο κοινό αναμένετε και τι θα αποκομίσουν από την επίσκεψή τους; 

Τουλάχιστον 40.000 κόσμου αναμένεται να περάσουν τις πύλες του Metropolitan Expo για να ενημερωθούν από τις 14 επιστημονικές εταιρείες και να συμμετάσχουν διαδραστικά σε πολύ ενδιαφέροντα δρώμενα. 

–    Ποιοι είναι οι στόχοι του DYO FORUM 2016;

Η καθιέρωση του ως τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων στον χώρο της διατροφής, της υγείας και της ομορφιάς  κάτω από την ίδια στέγη.  

–    Ποια είναι τα κυριότερα δρώμενα που θα λάβουν χώρα ;

Είναι πάρα πολλά. Ενδεικτικά αναφέρω την ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας με δωρεάν διαδραστικές παροχές για το κοινό, όπως ψηλάφηση στήθους και υπέρηχο μαστού, την ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Υγείας με δωρεάν διαδραστικές παροχές για το κοινό, όπως μέτρηση καρδιαγγειακού κινδύνου και μέτρηση αρτηριακής πίεσης και χοληστερόλης, την ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, με δωρεάν διαδραστικές παροχές για το κοινό, όπως  περιποίηση προσώπου και σώματος και παρασκευή health foods για αντιγήρανση, την ημερίδα της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, με δωρεάν διαδραστικές παροχές για το κοινό, όπως σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. 

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας , παρουσιάζει και το International Health Tourism Convention, με συμμετοχές ειδικών από όλο τον κόσμο.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, της Ιατρικής Σχολής και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και πως στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,  η διοργανώτρια εταιρεία ΖΙΤΑ θα διαθέσει ένα μέρος των εσόδων στην Μητρόπολη για τις υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης της.


σχετικα αρθρα