Προς πώληση διαθέτει το μεγαλύτερό της κατάστημα Carrefour στο the Mall τηs Σόφιας σύμφωνα με δημοσίευμα της βουλγαρικήs οικονομικής ιστοσελίδας capital.bg.  

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ιδιώτης εκτιμητής ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Μαρινόπουλοs διαθέτει προς πώληση το μεγαλύτερο της βουλγαρικό κατάστημα Carrefour στο the Mall τηs Σόφιαs. 

Η ιστοσελίδα αναφερει ότι τιμή εκκίνησης για την πώληση του καταστήματος είναι 32,3 εκατομμύρια λέβα ή περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ, προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι 9 Μαίου και η εγγύηση τοποθετήθηκε στο 1,6 εκατομμύρια ευρώ περίπου. 

Στην ιστοσελίδα capital.bg γίνεται αναφορά στο τι περιλαμβάνεται στην τιμή πώλησης (το υπερμάρκετ,αποθηκευτικούs χώρουs, γραφεία, πάρκιγκ και άλλους εξαιρετικούς χώρους στο 9,54% του συνολικού χώρου του The Mall Σόφια), υπάρχει η εκτίμηση ότι η πώληση γίνεται λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μητρική εταιρεία ενώ τέλος υπάρχει εκτενέστατη αναφορά στο δυναμικό ξεκίνημα της εταιρείας στην Βουλγαρία, την σημερινή κατασταση με τα προβλήματα αλλά και τις εξελίξεις στην εταιρεία στην Ελλάδα με την συνεργασία με τον Σκλαβενίτη.