Η Samsung Electronics Hellas ήταν και φέτος χορηγός του Posidonia Cup Yacht Race, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου στον Φαληρικό Όρμο.

Πρόκειται για τη ναυαρχίδα του αθλητικού προγράμματος των Ποσειδωνίων και ένα από τα σημαντικότερα ιστιοπλοϊκά γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα σε ελληνικά ύδατα με συμμετοχές από όλον τον κόσμο.

Μετά τη λήξη του Αγώνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή για την απονομή των βραβείων στους νικητές στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Οι 600 και πλέον καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για άλλη μια φορά τα 55 ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θαλάσσης να αγωνίζονται για το έπαθλο, αυτήν τη φορά μέσα από την εμπειρία θέασης των νέων τηλεοράσεων Samsung SUHD, που προσφέρουν εντυπωσιακά ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Quantum Dot display.

Οι νέες Samsung SUHD TVs αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι θεατές από όλο τον κόσμο παρακολουθούν τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, καθώς τους προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης και τους «ταξιδεύουν» στην πρώτη σειρά κάθε αθλητικής διοργ