Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο συνεδριακό χώρο της OTEAcademy, η εκδήλωση για το LinkedIn,  που διοργάνωσε η Httpool Hellas, αποκλειστική εκπρόσωπος του LinkedIn στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της httpool Hellas, κ. Βαγγέλης Ματιάτος λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα περήφανοι που είναι οι εκπρόσωποι του LinkedIn στην Ελλάδα και που για πρώτη φορά παρουσιάζουν ομιλητές από το LinkedIn στο επιχειρηματικό κοινό της Ελλάδας. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η  Sepideh Dundon  EMEA LMS Partnerships στο LinkedIn με έδρα το Λονδίνο, έχοντας ως τίτλο της παρουσίασης της Creating a Rock Star Profile. 

Με 6 απλά βήματα, οι παρευρισκόμενοι έμαθαν πως να φτιάξουν ένα επιτυχημένο προφίλ στο LinkedIn αλλά και στη σημασία του να δημιουργείς content στο LinkedIn.

Στη συνέχεια μίλησε ο Sam Parker, Partner Account Director στο LinkedIn, έχοντας ως τίτλο παρουσίασης: Market to who Matters

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη ραγδαία ανάπτυξη του μέσου, αναφέροντας ότι κάθε 2 δευτερόλεπτα ένας νέος χρήστης γίνεται μέλος του LinkedIn, ενώ αναφέρθηκε στον αριθμό των χρηστών στην ελλάδα που είναι 1,2 εκατομύρια αλλά και τα δημογραφικά τους χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο μέρος της ομιλίας του αφορούσε το content marketing και απλές συμβουλές που ακολουθώντας τες οι εταιρείες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ύλη που θα αφορά το κοινό τους κερδίζοντας έτσι και το engagement τους