Ριζικές αλλαγές αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου MIG με την αντικατάσταση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τη θέση του προέδρου και την τοποθέτηση του Σταύρου Λεκκάκου, πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, που αποτελεί και τη βασική πιστώτρια τράπεζα του ομίλου.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παραμένει μη εκτελεστικό μέλος ενώ στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου τοποθετήθηκε ο Θανάσης Παπανικολάου, πρώην διευθύνων συμβούλος των Everest, 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG εξέλεξε νέα μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και ανασυγκροτήθηκε ως εξής: Σταύρος Λεκκάκος, μη εκτελεστικός πρόεδρος, Μανώλης Ξανθάκης, μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Θρουβάλας, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, και Θανάσης Παπανικολάου, διευθύνων σύμβουλος. Μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι κ. Αν. Βγενόπουλος, Iskandar Safa, Joseph Iskander, Γ. Ευστρατιάδης και Φ. Καρατζένης. Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου, Σπύρος Παπασπύρου, Γεώργιος Λασσαδός και Θεόδωρος Μυλωνάς. Το Δ.Σ. εξέλεξε τέλος και νέα μέλη στην Εκτελεστική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ελέγχου.