Στο φετινό Ejekt Festival, πάρε μαζί σου μόνο την κάρτα σου!
 

Στις 23 Ιουλίου, η Πλατεία Νερού στο Φάληρο, υποδέχεται το Ejekt Festival, με ένα line-up που αναμένεται εκρηκτικό. Η MasterCard θα είναι εκεί με εκπλήξεις, για να προσφέρει μία βραδιά ανεκτίμητης αξίας σε όσους επιλέξουν να αφήσουν τα μετρητά στο σπίτι.

Με τη βοήθεια της MasterCard, το Ejekt μετατρέπεται σε ένα cashless rock event, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν μόνο  στη μουσική,  και να κάνουν τις συναλλαγές τους με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια στους χώρους του φεστιβάλ, μόνο με την κάρτα τους.

Cashless ταμεία στα μπαρ, αλλά και ένα MasterCard Innovation Corner, που φέρνει στο σήμερα το αύριο των συναλλαγών, είναι κάποιες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η MasterCard στις 23 Ιουλίου.

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους κατόχους καρτών MasterCard® (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους για αγορές στα μπαρ του φεστιβάλ, κάνοντας τη βραδιά τους ακόμα πιο rock!

Φέτος στο Ejekt απόλαυσε μόνο τη μουσική, χωρίς το άγχος των μετρητών και χωρίς να χάνεις χρόνο σε ουρές. Ζήσε την εμπειρία του Ejekt Festival έχοντας μαζί σου μόνο την κάρτα σου και ζήσε την πιο cashless rock βραδιά του καλοκαιριού!

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook.com/MasterCardGreece για μοναδικές rock εκπλήξεις και last-minute προσκλήσεις για τη μεγάλη βραδιά, αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών MasterCard®.