current views are: 9

15 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση12:21

ΔΕΛΤΑ Complet, Στραγγιστό όπως κανένα.

Το ΔΕΛΤΑ Complet, το μόνο στραγγιστό γιαούρτι με αγελαδινό, ανθόγαλα και πρόβειο γάλα και αυθεντική μαγιά από την Κρήτη, ανανεώνεται!

Δημοσίευση 12:21’

Το ΔΕΛΤΑ Complet, το μόνο στραγγιστό γιαούρτι με αγελαδινό, ανθόγαλα και πρόβειο γάλα και αυθεντική μαγιά από την Κρήτη, ανανεώνεται!

Το ΔΕΛΤΑ Complet, το μόνο στραγγιστό γιαούρτι με αγελαδινό, ανθόγαλα και πρόβειο γάλα και αυθεντική μαγιά από την Κρήτη, ανανεώνεται!

Το ΔΕΛΤΑ Complet, το αγαπημένο στραγγιστό γιαούρτι της ΔΕΛΤΑ, ανανεώνει την εικόνα του με νέο εικαστικό στη συσκευασία του για να υπενθυμίσει σε όλους εμάς τη μοναδικότητά του, που βρίσκεται στο αρμονικό συνδυασμό εκλεκτού αγελαδινού γάλακτος με πλούσιο ανθόγαλα και αγνό πρόβειο γάλα, συνδυασμός που του χαρίζει την πλούσια υφή και τη γεμάτη γεύση του.

Όλο το μεράκι και η τεχνογνωσία της ΔΕΛΤΑ περιέχονται σε αυτό το πραγματικά μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι όπου το αγελαδινό γάλα, το ανθόγαλα και το πρόβειο γάλα δένονται με αυθεντική μαγιά από την Κρήτη και δημιουργούν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα, μία μοναδική γευστική εμπειρία!  

Η ανανέωση του ΔΕΛΤΑ Complet δεν περιορίζεται μόνο στη συσκευασία αλλά είναι εμφανής και στη νέα διαφημιστική του καμπάνια, η οποία μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτού του μοναδικού στραγγιστού γιαουρτιού με μία σύγχρονη ματιά, που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το ΔΕΛΤΑ Complet είναι στραγγιστό όπως κανένα! Ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, ενδιαφέροντες και ιδιαίτεροι πρωταγωνιστές, o καθένας με έναν μοναδικό συμβολισμό, παρθένα φύση αλλά και μουσική που δημιουργεί συναισθήματα, απογειώνουν μία μοναδική συνταγή και μας προσκαλούν να αφεθούμε σε μία πλούσια γευστική εμπειρία!

Το ΔΕΛΤΑ Complet κυκλοφορεί σε δύο τύπους, πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά σε συσκευασίες 3×200 g, 2×150 g,  αλλά και 1 kg, συσκευασία ιδανική για τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική αλλά και για όλη την οικογένεια.


σχετικα αρθρα