current views are: 3

12 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση10:59

Αλεξιάδης: Από τα δεδομένα μέχρι στιγμής δεν θα ενεργοποιηθεί ο «κόφτης»

«Το πρώτο επτάμηνο του έτους έχουμε πιάσει τους στόχους του προϋπολογισμού και μάλιστα τους έχουμε υπερβεί σε πολύ μεγάλο βαθμό», δήλωσε…

Δημοσίευση 10:59’

«Το πρώτο επτάμηνο του έτους έχουμε πιάσει τους στόχους του προϋπολογισμού και μάλιστα τους έχουμε υπερβεί σε πολύ μεγάλο βαθμό», δήλωσε…

«Το πρώτο επτάμηνο του έτους έχουμε πιάσει τους στόχους του προϋπολογισμού και μάλιστα τους έχουμε υπερβεί σε πολύ μεγάλο βαθμό», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, αναφερόμενος στην πορεία των δημοσίων εσόδων.

«Δεν περιγράφουμε το δικό μας sucess story, δεν εφησυχάζουμε, απλά τα παρακολουθούμε από κοντά και εργαζόμαστε για να πάνε καλύτερα τα πράγματα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα θέματα των φορολογικών εσόδων ο κ. Αλεξιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δική μου εκτίμηση είναι ότι θα καλύψουμε τον προϋπολογισμό και θα είμαστε πολύ πιο πάνω από τον προϋπολογισμό. Από τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής και δημοσιοποιούνται, βλέπω ότι δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης.»

Σε ό,τι αφορά στο κυνήγι της φοροδιαφυγής ο κος Αλεξιάδης τόνισε ότι γίνεται σημαντική δουλειά. Ας συγκρίνει κάποιος τις κινήσεις του Ιουλίου και Αυγούστου του 2016 με τα προηγούμενα χρόνια, πότε άλλοτε έγιναν σε 40 μέρες τόσα πολλά όσα έγιναν τώρα;…»


σχετικα αρθρα