Υπάρχουν κάποιες εκροές κεφαλαίων από τη μονάδα διαχείρισης πλούτου, αλλά αυτές δεν είναι σημαντικές, δήλωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της Deutsche Bank,στο Reuters. Με αυτόν τον τρόπο η Deutsche Bank προσπαθεί να απαντήσει στις ανησυχίες σχετικά με την επίπτωση από το πρόστιμο των 14 δισ. ευρώ δολαρίων που ζητούν οι αμερικανικές Αρχές. 

Η Deutsche Bank  διαχειριζόταν κεφάλαια ύψους 361 δισ. ευρώ στο τέλος του Ιουνίου, με λίγο πάνω από το 50% του ποσού αυτού να προέρχεται από πελάτες της στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο Fabrizio Campelli, επικεφαλής της διεθνούς μονάδας διαχείρισης πλούτου της Deutsche Bank, δήλωσε: «Είναι φυσιολογικό ότι μία κατάσταση, όπως αυτή, θα οδηγήσει σε κάποιες εκροές και ορισμένοι από τους πελάτες αυτούς έχουν επίσης αποφασίσει να διαχειρισθούν τους κινδύνους τους, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας έχει προκαλέσει κάποια πολύ μεγάλη ανησυχία».

Από τη  Deutsche Bank αποχώρησε αυτή την εβδομάδα ο επικεφαλής της μονάδας διαχείρισης πλούτου για την περιοχή της Ασίας - Ειρηνικού, Ravi Raju, και τη θέση του πήρε ο Lok Yim. O Yim δήλωσε, επίσης, ότι οι εκροές στην Ασία δεν είναι σημαντικές. Στους πελάτες της Ασίας και του Ειρηνικού αντιστοιχεί περίπου το 14% των κεφαλαίων που διαχειρίζεται παγκοσμίως η Deutsche Bank

Ο Campelli δήλωσε ότι η  Deutsche Bank παραμένει δεσμευμένη σε επενδύσεις στην περιοχή, που είναι και η μεγαλύτερη μηχανή ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας. Η τράπεζα διαχειρίζεται πλέον περιουσίες άνω των 5 εκατ. δολαρίων στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, ενώ πριν εστίαζε σε πλουσιότερους πελάτες με περιουσία άνω των 20 εκατ. δολαρίων.