Πριν από λίγους μήνες τοποθετήθηκε ως γενικός γραμματέας σε παραγωγικό υπουργείο, στο οποίο πριν υπήρξε υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος και συνδικαλιστής.

Έως εδώ όλα καλά. Ωστόσο ο συγκεκριμένος γενικός γραμματέας , την ώρα που στενάζουν από την φοροεπιδρομή εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά μη έχοντας να πληρώσουν, εμφανίζεται και ο ίδιος στη λίστα με τους οφειλέτες του δημοσίου παρότι ήταν και είναι από τα υψηλά αμειβόμενα στελέχη του δημοσίου.

Εδώ και δύο χρόνια φέρεται να έχει ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο ,από μη πληρωμές φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, περίπου 38.000 ευρώ. Στο περιβάλλον του  δηλώνει ότι αδυνατεί να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία ,ενώ  παρότι είχε ενταχθεί στην ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων  σταμάτησε να πληρώνει παρότι οι αποδοχές του ξεπερνούν τα 4.000 ευρώ μηνιαίως.

Πρόκειται για περίπτωση ανώτατου πολιτικού στελέχους που δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς ,ούτε με την υποχρέωση του κάθε πολίτη ,στο βαθμό που μπορεί να ανταποκριθεί ,να συμβάλει με βάση τη φοροδοτική του ικανότητα στην αύξηση των εσόδων της δημόσιας περιουσίας.