Στα Κινέζικα η λέξη «κρίση» γράφεται με δύο γράμματα: Το ένα σημαίνει κίνδυνος και το άλλο σημαίνει ευκαιρία. Σ΄έναν επιχειρηματικό κόσμο που συνεχώς αλλάζει και φαινομενικά οι απώλειες είναι περισσότερες από τα κέρδη, υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για έναν έμπορο όχι μόνο να αναδείξει τα προϊόντα του αλλά και να τα... γνωρίσει στον πελάτη μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού..

Έστω λοιπόν ότι έχεις κατάστημα με αθλητικά παπούτσια και θέλεις να προωθήσεις τα προϊόντά σου σε ανθρώπους που αναζητούν αθλητικά παπούτσια κοντά στο κατάστημά σου.

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες μέσα σε πέντε λεπτά, με πολύ απλό τρόπο να φέρνεις… εσύ τους πελάτες στην πόρτα του μαγαζιού σου, κάνοντας τους γνωστά τα προϊόντα και τις προσφορές σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα και χρόνο; 

Τώρα μπορείς. 

Μέσω της OffersAroundMEτης πρώτης «κινητής» μηχανής αναζήτησης προσφορών που γεννήθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί τόσο απλά και κατανοητά που η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε πέντε λεπτά, αφού με έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ‘’έξυπνης πλοήγησης’’ και προσδιορισμού απόστασης, οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα προϊοντα και προσφορές και βρίσκονται κοντά σου, ενημερώνονται για αυτά από το κινητό τους.

Χωρίς κόπο και σημαντικά έξοδα για διαφήμιση για τον επιχειρηματία, η συγκεκριμένη εφαρμογή ''προσελκύει'' τον καταναλωτή ανάλογα με τις αναζητήσεις που κάνει στο κινητό σου για αγορές στο κοντινότερο δυνατό κατάστημα, υποδεικνύοντας του τα πιο κοντινά σημεία πώλησης σε συνδυασμό με τις προσφορές. 

Για να γραφτεί στην εφαρμογή ο επιχειρηματίας θα πρέπει να ακολουθήσει αυτά τα τέσσερα βήματα:

  •       Να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.offersaroundme.mobi
  •       Να δημιουργήσει το λογαριασμό του
  •       Να προσθέσει την τοποθεσία του καταστήματός σου
  •       Να δημιουργήσει τις προσφορές του και να ορίσει την ακτίνα που επιθυμεί να εμφανίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κάθε εγγεγραμμένος καταστηματάρχης στην εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί τις αρχικές προσφορές, να τις διακόπτει ή να τις επανακινεί, να τις ανανεώνει ή να τις τερματίζει, όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί χωρίς κόστος.

Η Offersaroundme δίνει επίσης τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να αξιολογήσει τα αποτελέσματα και να κάνει τυχόν βελτιώσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα που έχει σε προσφορά ανά πάσα στιγμή, ενώ για τη δημιουργία προσφορών δεν απαιτείται ιστοσελίδα ή e-shop. 

Καλά όλα αυτά… Αλλά πόσο θα κοστίσει όλο αυτό ; Κι όμως το κόστος θα είναι πολύ χαμηλό, καθώς ο επιχειρηματίας θα πληρώσει μόνο για τα μοναδικά κλικ που θα κάνουν οι πελάτες επάνω στην προσφορά του, όταν και μόνο υπάρχει αντίκρισμα.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η εγγραφή και η δημιουργία προσφορών στην OffersAroundME είναι δωρεάν, ενώ επιπλέον η εφαρμογή προσφέρει όλα τα κλικ για τους πρώτους τρεις μήνες εντελώς δωρεάν!