Μια σημαντική συμφωνία έκλεισαν η  Coca-Cola HBC και η εταιρεία Atos, σχετικά με την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στο εργοστάσιο στη Βουλγαρία.

Η Atos, που κατέχει ηγετική θέση στις ψηφιακές υπηρεσίες, υπέγραψε με την Coca-Cola HBC πενταετές συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ. 

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η Atos θα αναλάβει την ανάπτυξη και τη διαχείριση των βασικών εφαρμογών πληροφορικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δραστηριοποιείται σε 28 χώρες.

Η νέα αυτή συνεργασία θα είναι αμοιβαία επωφελής, καθώς θα ενισχύσει την Atos στον κλάδοτων τροφίμων και των ποτών και παράλληλα θα ενισχύσει την καινοτομία της  Coca-Cola HBC σε 28 χώρες. 

Μάλιστα, η ATOS σκοπεύει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κέντρο πληροφορικής για τον κλάδο τροφίμων και ποτών στη Σόφια, με τη φιλοδοξία αυτό το κέντρο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να διπλασιαστεί. 

«Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με την Atos και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους επιχειρηματικούς εταίρους μας στο εσωτερικό της Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως. Επιπλέον, μπορούμε να υπολογίζουμε στην εμπειρία και την τεχνογνωσία Atos για να εξασφαλιστεί καλύτερη και ταχύτερη πρόσβαση στις νέες τεχνολογικές λύσεις, καθώς και για να μας διευκολύνουν στην ώθηση τάσεις της αγοράς και των ευκαιριών», δήλωσε ο Business Solutions & Systems Director της  Coca-Cola HBC, Alain Brouhard.

«Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία για την Atos και είμαστε περήφανοι που περιλαμβάνουν CCHBC ως ένας από τους πελάτες μας. Είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι να συνεχίσουμε την άριστη εξυπηρέτηση που InfoPartners έχει την παροχή και είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω 423 εργαζόμενους, οι οποίοι μαζί μας σήμερα. Θα συνεργαστούμε με την CCHBC για να διασφαλίσουμε ότι θα είναι ευθυγραμμισμένα με τους επιχειρηματικούς τους στόχους και ότι θα επιτρέψει και να υποστηρίξει την επιτυχία της επιχείρησής τους», ανέφερε από την πλευρά της η Atos.