ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον Σκλαβενίτη από 1η Μαρτίου τα καταστήματα της Μαρινόπουλος

Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου 2017, 13:41 / Ανανεώθηκε 24 Φεβρουαρίου 2017, 13:48
Στον Σκλαβενίτη από 1η Μαρτίου τα καταστήματα της Μαρινόπουλος
Facebook Twitter Whatsapp

Στον όμιλο Σκλαβενίτη ανήκουν πλέον και με την ''βούλα'' τα 560 σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος σε Ελλάδα και Κύπρο, κάνοντας πλέον τον πρώτο, το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς. 

Στον όμιλο Σκλαβενίτη ανήκουν πλέον και με την ''βούλα'' τα 560 σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος σε Ελλάδα και Κύπρο, κάνοντας πλέον τον πρώτο, το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς. 

Σημειώνεται ότι την προσεχή Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, ολοκληρώνεται η ενσωμάτωση του δικτύου της Μαρινόπουλος στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ, ενώ προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από το νόμο, τα καταστήματά της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Μαρινόπουλος τονίζεται: «Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι! Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».

Υπενθυμίζουμε ότι η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά. Έμφαση θα δοθεί πρωτίστως στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.