current views are: 5

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση06:22

Σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα ανασφάλιστα στους δρόμους

Σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ασφαλιστικών εταιριών.

Δημοσίευση 06:22’
αρθρο-newpost

Σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ασφαλιστικών εταιριών.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο οχήματα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ασφαλιστικών εταιριών, καθώς ο ακριβής αριθμός τους δεν μπορεί να υπολογιστεί, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία του 2015 ήταν καταγεγραμμένα, ως κυκλοφορούντα, 6,4 εκατ. οχήματα.

Εν τω μεταξύ, στα μέσα Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία εντοπισμού των ανασφάλιστων ΙΧ, καθώς το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει προτεραιότητα στο εντοπισμό όσων δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας την περίοδο 2013-2016.

Μέσω αυτού του ελέγχου θα επιχειρηθεί να διαπιστωθεί και ποια οχήματα είναι ανασφάλιστα. 

Τα ευρήματα θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο ώστε να ενημερωθούν πρώτα αυτοί που έχουν εντοπιστεί και να προβούν στις ανάλογες ενέργειες πιστοποίησης του ευρήματος ή διαφωνίας.

Τα παραπάνω προέκυψαν χθες Πέμπτη κατά τη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή.

 


σχετικα αρθρα