ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέες δυνατότητες συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2012, 19:06 / Ανανεώθηκε 19 Δεκεμβρίου 2012, 19:06
Νέες δυνατότητες συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα
Facebook Twitter Whatsapp
Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης των πολιτών ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα.
Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης των πολιτών ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα.


Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας εφεξής ανοίγουν λογαριασμό ταμιευτηρίου, τρεχούμενο ή όψεως με μια υπογραφή. Ταυτόχρονα με την ίδια διαδικασία γίνεται και αίτηση για χρεωστική κάρτα Εθνοcash plus καθώς και για παροχή κωδικών i-bank για συναλλαγές στο internet ή και στο mobile banking. 

Οι χρεωστικές κάρτες ΕθνοcashPlus της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές και στο διαδίκτυο δίδοντας την δυνατότητα σε 2,6 εκατ. κατόχους χρεωστικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας να πραγματοποιούν αγορές στο Internet σε πιστοποιημένους εμπόρους. Παράλληλα, με συνεχίζεται και το πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών χρεωστικών καρτών «Δώρο τα ψιλά» όπου έχουν επιβραβευτεί 288.000 συναλλαγές στο πρώτο δίμηνο του προγράμματος. 

Ταυτόχρονα, τρέχει και το πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών πιστωτικών καρτών "go national", με επιστροφή μετρητών σε 3.000 επιχειρήσεις. Επίσης οι πιστωτικές κάρτες "go" με το πρόγραμμα "go for Kids", στηρίζουν 10 μη κερδοσκοπικούς φορείς που φροντίζουν παιδιά και εφήβους σε ανάγκη. Ειδικότερα για κάθε συναλλαγή αγοράς μέχρι 15/1/2013 η Εθνική Τράπεζα διαθέτει 0,10 ευρώ στα συμμετέχοντα ιδρύματα. Η Εθνική Τράπεζα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ στην Ελλάδα, το οποίο δέχεται καταθέσεις οι οποίες μετρώνται αυτομάτως και παίρνουν επιτόκιο από την ίδια την στιγμή της κατάθεσης. 

Έτσι, η τράπεζα διαθέτει σύστημα υποδοχής καταθέσεων 24 ώρες το 24ώρο με αυτόματη καταμέτρηση και λογισμό τόκων για τους πελάτες της. Ο θεσμός του Personal Banking, που έχει ξεκινήσει από το 2007 στην Εθνική Τράπεζα, έχει ξεπεράσει πλέον τους 110.000 πελάτες. Το personal banking περιλαμβάνει ένα καθεστώς προσωποποιημένης εξυπηρέτησης από το δίκτυο εξειδικευμένων στελεχών που βρίσκονται σε 350 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας. 

Τα Στελέχη Personal Banking καλύπτουν όλο το φάσμα τραπεζικής εξυπηρέτησης καταθετικών, επενδυτικών, ασφαλιστικών και χορηγητικών προϊόντων της πελατείας που έχουν υπό την διαχείριση τους. Τα καταστήματα που διαθέτουν στελέχη Personal Banking είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας στο www.nbg.gr.