ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Startup Live Athens: Βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες τις 7-9 Ιουνίου, στο ALBA

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2013, 09:10 / Ανανεώθηκε 14 Μαΐου 2013, 09:10
 Startup Live Athens: Βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες τις 7-9 Ιουνίου, στο ALBA
Facebook Twitter Whatsapp

Για φέτος, με θέμα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, στόχος του event είναι τομείς όπου η Ελλάδα έχει ανάγκη και που παράλληλα προσφέρουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή.

Με τίτλο "Sustainable Entrepreunership" επανέρχεται για τρίτη χρονιά το Startup Live Athens, το επιτυχημένο event επιχειρηματικότητας, όπου για τρεις ημέρες άτομα με ώριμες επιχειρηματικές ιδέες σχηματίζονται σε ομάδες και με τις συμβουλές και την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων προσπαθούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, με τελικό σκοπό να διαγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο Pioneers Festival, ένα απο τα μεγαλύτερα συνέδρια επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αλλά να διεκδικήσουν και άλλα βραβεία που θα τις υποστηρίξουν στο ξεκίνημά τους.

Για φέτος, με θέμα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, στόχος του event είναι τομείς όπου η Ελλάδα έχει ανάγκη και που παράλληλα προσφέρουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή. Φιλοδοξία για μία ακόμη χρονιά είναι να αντιμετωπιστεί η επιχειρηματικότητα ως ένας τρόπος ανάδειξης της εργατικότητας, τηςκαινοτομίας, αλλά και τη δυνατότητας λειτουργίας με μακροχρόνιο ορίζοντα, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη, και όχι τα εφήμερα κέρδη.

Το Startup Live Athens #3 "Sustainable Entrepreneurship" θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουνίου, στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Οι πρώτοι μέντορες που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι ηΆντρεα Σολωμονίδου και ο Αλέξης Κομσέλης. Χορηγός επικοινωνίας του event είναι και το EMEAgr.
 

Startup Live Athens #3- “Sustainable Entrepreneurship”
Το Startup Live Athens είναι ένα τριήμερο event επιχειρηματικότητας, όπου ώριμες ιδέες, έρχονται να βρουν ομάδα και, με τις συμβουλές και την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων, να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, με τελικό σκοπό να διαγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο Pioneers Festival, ένα απο τα μεγαλύτερα συνέδρια επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αλλά να διεκδικήσουν και άλλα βραβεία που θα τις υποστηρίξουν στο ξεκίνημά τους. 
Φέτος, είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται το Startup Live Athens και, με θέμα τη ‘’Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα’’, επιθυμούμε να στοχεύσουμε σε τομείς όπου η χώρα μας έχει ανάγκη, αλλά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την επιχειρηματικότητα ως έναν τρόπο να αναδειχθεί η εργατικότητα, η καινοτομία, αλλά και η δυνατότητά μας να λειτουργήσουμε με μακροχρόνιο ορίζοντα, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη, και όχι τα εφήμερα κέρδη.
Το Startup Live Athens #3 “Sustainable Entrepreneurship” θα πραγματοποιηθεί 7-9 Ιουνίου, στο ALBA Graduate Business School, at the American College of Greece και μέχρι την ημέρα του event, θα ανακοινώνονται απο διάφορα μέσα οι μέντορες και κριτές μας.
Οι πρώτοι μέντορες που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι η Άντρεα Σολωμονίδου και ο Αλέξης Κομσέλης.