ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Amadeus: Υπογραφή μακρόχρονης συμφωνίας περιεχομένου με την China Airlines Group

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2013, 15:51 / Ανανεώθηκε 20 Ιουνίου 2013, 15:51
Amadeus: Υπογραφή μακρόχρονης συμφωνίας περιεχομένου με την China Airlines Group
Facebook Twitter Whatsapp

Eκτεταμένη μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group υπέγραψε η Amadeus.

Eκτεταμένη μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group υπέγραψε η Amadeus.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην Ασία, η νέα συμφωνία προσφέρει τους χρήστες της Amadeus πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, όπως και οποιοδήποτε άλλο κανάλι περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων. Εκτός Ασίας, οι China Airlines και Mandarin Airlines αύξησαν την εγγύηση περιεχομένου στην Amadeus στις ίδιες τιμές, διαθεσιμότητα και λειτουργικότητα, καθώς και οι δύο αεροπορικές εταιρείες διανέμουν περιεχόμενο μέσα από τις ιστοσελίδες, τα τηλεφωνικά τους κέντρα και άλλα κανάλια πρόσβασης περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων.

“Τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι το κυριότερο στοιχείο της στρατηγικής πωλήσεών μας”, σχολίασε ο κ. Mr James Yu, Ανώτατος Αντιπρόεδρος της China Airlines Group. “Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να παρέχουμε στα ταξιδιωτικά γραφεία πρόσβαση στην πλήρη σειρά τιμών, δρομολογίων και inventory για τις China Airlines και Mandarin Airlines. Αυτή η συμφωνία αντανακλά τη δέσμευσή μας σε αυτό το πολύ σημαντικό κανάλι διανομής.”

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με την China Airlines Group, για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη σειρά επιλογών πτήσεων από τις China Airlines και Mandarin Airlines,” δήλωσε σχετικά ο κ. Holger Taubmann, Ανώτατος Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διανομής της Amadeus. “Αυτή η συμφωνία αποτελεί επίσης και ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική της Amadeus να εξασφαλίζει μακρόχρονες συμφωνίες περιεχομένου με κορυφαίες εταιρείες στην Ασία.”

Οι προβλέψεις για τον όγκο των επιβατών και για τις δύο αεροπορικές εταιρείες για το 2012 είναι 13,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 11,2 εκατομμύρια αντιστοιχούν στην China Airlines.