ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ασημάκης Παπαγεωργίου: Έρχεται μείωση των τιμών ΔΕΗ για τη Μέση Τάση

Δημοσίευση 10 Ιουλίου 2013, 15:17 / Ανανεώθηκε 10 Ιουλίου 2013, 15:17
Ασημάκης Παπαγεωργίου: Έρχεται μείωση των τιμών ΔΕΗ για τη Μέση Τάση
Facebook Twitter Whatsapp

Νέες, μειωμένες συμβάσεις με τους μεγάλους καταναλωτές στη Μέση Τάση πρόκειται σύντομα να υπογράψει η ΔΕΗ δήλωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Νέες, μειωμένες συμβάσεις με τους μεγάλους καταναλωτές στη Μέση Τάση πρόκειται σύντομα να υπογράψει η ΔΕΗ  ενώ οριστικοποιείται η δυνατότητα διακοψιμότητας για την Υψηλή Τάση, με την οποία επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση και ενίσχυση της παραγωγής από την μεγάλη βιομηχανία δήλωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Οι εξαγγελίες αυτές έρχονται μετά από συνεχείς διαμαρτυρίες και αγωνιώδεις εκκλήσεις εκπροσώπων της ενεργοβόρου βιομηχανίας για μείωση του ενεργειακού κόστους, με αποκορύφωμα τη συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του προέδρου της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ) κ. Κωνσταντίνου Κουκλέλη.

Επίσης, ο κ. Παπαγεωργίου, στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά την πρόσφατη απελευθέρωση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας στη Χαμηλή Τάση, δεν υπήρξε καμία απολύτως αύξηση για τους καταναλωτές.