ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Cirque du Soleil ξανά Ελλάδα με μεγάλο χορηγό τον ΟΤΕ

Δημοσίευση 18 Αυγούστου 2014, 22:01 / Ανανεώθηκε 18 Αυγούστου 2014, 17:02
Το Cirque du Soleil ξανά Ελλάδα  με μεγάλο χορηγό τον ΟΤΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque du Soleil στην Ελλάδα, με τη νέα μαγική παράσταση “Quidam”, που για πρώτη φορά φέτος μετά την Αθήνα θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque du Soleil στην Ελλάδα, με τη νέα μαγική παράσταση “Quidam”, που για πρώτη φορά φέτος μετά την Αθήνα θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη

Ο ΟΤΕ ως μεγάλος  χορηγός εξασφάλισε για τους πελάτες του 30% έκπτωση στα εισιτήρια 2 αποκλειστικών παραστάσεων, στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου με προπώληση αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το νέο υπερθέαμα του Cirque du Soleil στην Αθήνα από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, και στη Θεσσαλονίκη από 30 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena.  

Το “Quidam” έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα το 1996 και έκτοτε έχουν δει την παράσταση πάνω από 12 εκατομμύρια θεατές. Ειδικά φέτος  αποκτά επετειακό χαρακτήρα, αφού συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του Cirque du Soleil. Σε αντίθεση με άλλες παραγωγές του Cirque du Soleil, το “Quidam” δεν μεταφέρει τους θεατές στο ονειρικό βασίλειο της φαντασίας, με όντα και χαρακτήρες εξωπραγματικούς. Αντιθέτως, διαπραγματεύεται την πραγματικότητα, την ανθρώπινη ζωή, έναν κόσμο που κατοικούν αληθινοί άνθρωποι με χειροπιαστά προβλήματα, όνειρα και ανησυχίες. 

Διατηρώντας την μεγαλοπρέπεια, την υψηλή αισθητική, το χιούμορ, το συνδυασμό όλων των σκηνικών τεχνών, και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει το Cirque du Soleil, το “Quidam” δημιουργεί με τα τεράστια επιβλητικά σκηνικά, τη ζωντανή μουσική και τα χειροποίητα κουστούμια του ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό υπερθέαμα.