ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνέργεια HealthCorner με την HOPEgenesis

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 13 Ιουνίου 2019, 14:08
Συνέργεια HealthCorner με την HOPEgenesis
Facebook Twitter Whatsapp

Το Kit for Hope είναι ένα κουτί που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις μητέρες που υποστηρίζονται από την οργάνωση HOPEgenesis και θα αποστέλλεται σε εκείνες δωρεάν από το ηλεκτρονικό κατάστημα HealthCorner.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα healthcorner.gr, προχωράει σε συνέργεια με την μη κερδοσκοπική αστική οργάνωση HOPEgenesis, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της δράσης της τελευταίας για την εξάλειψη της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα εμφανίζεται οξύτερο σε απομακρυσμένες περιοχές, ακριτικά νησιά και ηπειρωτικά χωριά, όπου το άνισα κατανεμημένο μαιευτικό και νοσοκομειακό δίκτυο, η περιορισμένη πρόσβαση σε ολοκληρωμένες μαιευτικές και γυναικολογικές υπηρεσίες και η μετανάστευση των νέων σε συνδυασμό με την απομόνωση και τα οικονομικά προβλήματα, που έχουν προκύψει την τελευταία δεκαετία, έχουν επιδεινώσει το πρόβλημα καταγράφοντας από ελάχιστες έως και μηδενικές γεννήσεις.

To HealthCorner βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες που θέλουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους προς την μητρότητα και ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Έτσι, στηρίζοντας το έργο της Hope Genesis, το Health Corner προσφέρει σε όλες τις μαμάδες του 2019, που υποστηρίζονται από την HOPEgenesis, το Kit for Hope, ένα κουτί με προϊόντα για τις πρώτες ανάγκες του βρέφους αλλά και της μητέρας.

Το Kit for Hope είναι ένα κουτί που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις μητέρες που υποστηρίζονται από την οργάνωση HOPEgenesis και θα αποστέλλεται σε εκείνες δωρεάν από το ηλεκτρονικό κατάστημα HealthCorner.

Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνονται στο κουτί είναι τα εξής παρακάτω:
- Πάνες Pampers Active Baby Dry no2 Jumbo (76 τεμαχίων)
- Αμπούλες Clinofar 60 τεμαχίων
- Μασητικό Chicco
- Γυάλινο Mπιμπερό Chicco Κανονικής Ροής
- Πιπίλα Chicco Physio Soft
- Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή Helenvita Feminvita
- Πιπίλα σιλικόνης Dr Brown's
- Ενυδατική Κρέμα CeraVe
- Αμπούλες Sinomarin Baby
- Mam Μπωλ ταϊσματος
- Αντηλιακή λοσιόν Babyderm με spf 50

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια: www.healthcorner.gr/el-gr/kitforhope